Zsanett

Ázsóth-Balom Zsanett vagyok coach, ThetaHealing konzulens és ha szeretnéd, a Te kísérőd az önismeti folyamatodban.

A több mint 10 éves ügyfélkapcsolat és követeléskezelés területén szerzett tapasztalatom tette számomra lehetővé, hogy fejlődjek, hogy akarjak fejlődni és változtatni. Megismerni magam és másokat; milyen minták, hitrendszerek működtetnek minket. Az emberekkel való munka segített abban, hogy megtaláljam a számomra megfelelő kommunikációs, önismereti és relaxációs technikákat. Elkezdtem bővíteni a palettámat, minden általam alkalmazott eszköznél saját tapasztalattal, élménnyel is rendelkezem.

Az önismeret körülbelül 10 éve az életem része. Fontosnak tartom, hogy másokat is támogassak abban, hogy merjenek belevágni önmaguk megismerésébe, folyamataik tudatosításába, próbáljanak ki minél több eszközt, módszert, csalogassák elő kíváncsiságukat. Az ember tanul, tapasztal, ismerkedik, megismeri önmagát. A coaching számomra minden eddig tanult módszernek és eszköznek egy olyan keretet adott, mellyel önazonos tudok lenni.

A coaching mellett alkalmazok különféle meditációs, relaxációs technikákat, hangtálakkal, nézőpontváltó társasjátékkal, rendszertáblával, valamint a ThetaHealing® módszerével dolgozom.

A hangtálakba néhány évvel ezelőtt szerettem bele, melyekkel csoportos hangfürdőket tartok. A hangtálak tiszta rezgései energiarendszeredben, testedben kiegyensúlyozza az áramlást, oldja az energetikai blokkokat, harmonizál. A rezgések serkentik az anyagcserét, fokozzák a sejtek közötti áramlást, ezáltal javítja a vér oxigén ellátását. Energetikai szinten pótolják a hiányt, csökkentik a többletet, harmonizálnak. Összekapcsolja a testi, érzelmi és mentális szinteket. Kiegyensúlyozza a jobb- és bal agyfélteke működését. Visszavezet az ősbizalom érzéséhez, ezzel csökkenti a szorongást. Lazító, stresszoldó hatású, javítja az alvászavart, csillapítja a fájdalmat. A meditáció során mély ellazulásban, théta, delta agyhullámba kerülve a hangtálak segítenek, hogy hozzáférj és tudatosítsd a tudatalatti mintákat, blokkokat, lenyomatokat, beengedd a szükséges érzelmeket. Elsősorban magzati kori zsigeri érzelmi lenyomatokhoz, mintákhoz segít hozzá. A hangtálak mellett óceándob és koshi teszi teljessé a csoportos meditációkat. A paletta folyamatosan bővül.

A fókusz számomra, hogy a mindennapokban tudjunk működni, megtalálni a helyünket és az egyensúlyunkat a világban. Mindig vannak kibillenések, ez teljesen természetes. Ami a kulcs az én nézőpontomból, hogy felismerjük miben vagyunk éppen, tudatosítsuk, milyen minta, hitrendszer mozgat bennünket és a tudatosítással képessé válunk arra, hogy máshogy reagáljunk, ezzel felülírva a korábbi tudatalatti és viselkedési mintáinkat. Ha máshogy reagálok, a környezetem is máshogy fog reagálni, nem tud másképp. Ehhez a folyamathoz pedig rengeteg lehetőség áll mindenki rendelkezésére. Ezzel felelősséget tudunk vállalni a saját életünkért.

Szeretem a logikus dolgokat, megérteni a háttérben húzódó folyamatokat. Szeretem a szép dolgokat, a rendezett környezetet, hiszek benne, hogy mindez visszahat a lélekre, ahogy a belső tudatalatti működésünk is tükröződik az általunk észlelt valóságban. Ez az, amit megtapasztalhatsz te is hangfürdőimen és konzultációimon.

Miért ne vágnál bele már ma?