Vélemények

Jóga

„Amúgy nagyon hálás vagyok Neked ezért a feladatsorért is. Nem tudok minden nap tornázni, de 2-3 naponta megcsinálom. És nagyon jót tesz. ? Néhány hete elkezdett fájni a derekam. Akkor még nem csináltam ilyen sűrűn a gyakorlatokat. Tudod, a lustaság… ?
Az első alkalom után kicsit jobban fájt, de utána sokkal jobb lett. Nagyon könnyen tudok mozogni, ahhoz képest, hol tartok. És a csipőm sem fáj annyira a fekvéstől. ????
Olyan csodás ember vagy, hogy a szereteteddel és a kedvességeddel rá tudtál venni a rendszeres mozgásra, engem, aki sosem sportolt semmit. Ez nagyon nagy dolog ám! ?

És persze az egészségügyi motiváció kellett, hogy elvezessen az utam Hozzád, de a tanításod által szerettem meg és fogadtam el, hogy milyen fontos a mozgás. És mindezt úgy érted el, hogy sosem erőltetted a részvételt az órákon. A személyiséged, a módszereid és a példamutatásod vonzza az órádra az embereket. Szerintem nagyon jó, hogy a jógát nem csak a magad javára használod, hanem oktatsz is. Pont azért, mert nagyon jó vezető vagy és sokaknak segítesz a tanítás során.” (Niki)

NMPT

„Nagyon szépen köszönjük! Remélem lesz erőnk az otthonunkban is folytatni az általad megkezdett munkát.Tudom, hogy csak rajtunk múlik!
Köszönjük Neked azt a kitartást, lelki békét, optimizmust, melyet felénk, „beteg” emberek felé sugároztál.
Gratulálunk a szakmai felkészültségedhez, csodáltuk azt a tudást, melyet próbáltál átadni nekünk.
Foglalkozásaid nagyon kemények, sokszor fájdalmasak, de béke, bátorítás és humor jellemezte az együtt töltött időt. Reméljük problémáinkban fordulhatunk Hozzád!” (Sztányiné Teri és István)

„Kedves Tündi!

Hálásan köszönöm a tanfolyamot! Felbecsülhetetlen értéket kaptam Tőled! A mozgásanyag és minta, a személyre szabott segítség, a gyönyörű környezet, a kedves személyiséged hasznos segítség a gyakorlatok megfelelő elsajátításához.

Köszönöm a gyakorlatok leírását, a végrehajtás képi megjelenítését, amely esztétikai élmény is. Gratulálok a választott hivatásodhoz! Úgy tudsz adni az embereknek, hogy közben a saját egészségedbe is befektetsz! Köszönöm Neked, hogy kimozdultam a holtpontról és bár mindig terveztem, eddig nem kezdtem el a rendszeres mozgást. Valószínűleg találkozunk még jóga óráidon!” (Erzsike)

„Lassan egy éve szenvedek a derekammal ill az éjszakánkénti felsőcomb zsibbadással. MRI szerint sérv. Gyógytorna, manuálterápia stb se nem nagyon volt változás. Tündi az NMPT mellett speciális nyújtásokat javasolt a zsibbadásra, melynek hatására javulást érzek. Persze ehhez napi szinten nyújtani kell!! Ezer köszi Tündi!” (Évi)

„Nagyon jó volt !!!!!!!!! Tündi követhetően mutatja be a gyakorlatokat, mindent részletesen elmagyaráz. Az órák vidáman, hatékonyan telnek. Amit nála tanultam, azt otthon is hasznosítani tudom. Köszönöm.” (Erika)

„Nagyon jól estek reggel a nyújtások. Volt, ami nehézkesen ment először, de a végére talán ráéreztem. Olyan izmokat is megmozgattunk, amelyeket egyébként nemigen, pedig én sportolok. Kifejezetten ajánlom az ülőmunkát végzőknek, hogy elvégezze ezt a tréninget.” (Dia)