Tamás

Amikor az első tekercs filmemet fényképeztem és hívtam elő, körülbelül 7 éves lehettem. Azóta megállás nélkül fényképezek, és teszem közzé fotóimat.

Jelenleg főállású esküvőfotósként foglalkozom, ami egy baráti felkéréssel kezdődött, és a hobbi hivatássá vált. Aztán a hivatás szakma lett, és rájöttem, hogy ezt a tudást nem csak alkalmazni, hanem tovább adni is jó lenne. Ezután szintén az élet sodort egy baráti felkérés felé, hogy tartsak fotós oktatást, és annyira megtetszett a dolog, hogy úgy döntöttem, rendszeressé teszem a tanfolyamokat, és amatőr fotós tanfolyamokat valamint haladó fotós tanfolyamokat indítok viszonylag kis létszámmal.

Hogy miért? Elsősorban azért, mert nem bírom nézni, hogy emberek fotók ezreit osztják meg különböző közösségi oldalakon, miközben alapvető hibák vannak benne. Nekem az a célom, hogy a tanfolyam alatt a hallgatók elsajátítsák a fényképezőgép kezelés mellett az alapvető komponálási szabályokat. Legyen tudatos a fényképezés, és ezáltal bárhol vállalhatóak legyenek a képek.

A jógaterem tökéletesen alkalmas erre a célra, nem okoz gondot a több hallgató leültetése, valamint a nagyobb műtermi felszerelés beállítása sem.

Németh Tamás esküvőfotós