Réka

Palotás Réka

(Gerincjóga, Hatha Jóga, Flow Jóga oktató, Fasciális Jógaterapeuta, Integrált Manuális Terápiák)

Gyerekkorom óta sportolok, mindig fontos volt számomra az egészséges életmód. A jógával fiatal felnőttként ismerkedtem meg, első jógaórámon várandósan vettem részt. Célom a mindennapi stressz csökkentése volt, de ennél sokkal többet kaptam: testi-lelki jóllétet, pozitív életszemléletet, harmóniát, türelmet. A rendszeres jógázás egyszerűen boldoggá tett.

Ezt a boldogságot, ennek lehetőségét, eszközeit szeretném átadni mindenkinek, aki megkeres. Nem akarom megváltoztatni az életed, nem célom, hogy bebizonyítsam a jóga mindenre gyógyír, de szeretném megmutatni milyen lehetőségek vannak az egészség támogatására, stresszcsökkentésre, testi-lelki harmónia megteremtésére.

Az utóbbi években behatóan foglalkoztam az emberi anatómiával és integrált manuális terápiával, hogy még hatékonyabban tudjak segíteni testi feszülések, fájdalmak esetén egyéni tréningekkel, valamint, hogy az óráimon egyéni adottságaidat figyelembe véve biztonsággal jógázhass.

Célom, a jóga elméletének és gyakorlatának továbbadása, egy olyan családias, odafigyelő légkörben, ahol érdemi közös munka folyik, ahova érdemes eljönni és egy kis időre kiszakadni a mindennapi rutinból, és ahonnan mindenki hazavihet magával valami számára értékeset.