Online oktatás Tündivel

Elindult az online jógaoktatás… Mint sok helyen máshol, mi is elindítottuk az online felületünket.

Nem videók formájában, hanem csoportban, valós időben, órarend szerint. Mivel a jelenlegi helyzetben még fontosabb a belső egyensúlyunk, békénk megtartása, ezért teret adok ennek a fajta gyakorlásnak egy videofelületen keresztül, hogy ne lustuljatok el :). Tudom, hogy otthon nehezebb rászánni magatokat a mozgásra.

Mivel a visszajelzéseitek alapján újabb és újabb videók gyártására nincs szükség (nagyon sokat találtok a neten), így online formában gyakorlunk, ahol én is látlak titeket, így van visszajelzésetek. Természetesen ez még így sem összehasonlítható az igazi jógaórával, de talán még ez közelíti meg azt a legjobban. A motiváció mindenképp adott, gyertek, jógázzunk egyszerre, együtt, sokan! 🙂 Én ott leszek. 🙂

Amire szükséged lesz:

  • jóga matrac vagy otthoni szőnyeg
  • pléd
  • ülőalkalmatosság (párna, jógatégla, vagy összehajtogatott takaró, szőnyeg)
  • viszonylag nyugodt környezet – magad miatt

Bárhonnan csatlakozhatsz, akár telefonnal is!  Egy nagyobb képernyő mondjuk jobb lenne (laptop, tablet), mert a telefonnak nagyon kicsi a kijelzője, nehéz lekövetni a gyakorlást. De már erre is volt példa.

Az órák fix díjasak, az árakat és az órarendet itt találod.  Amennyiben olyan helyzetbe kerültél, hogy nincs bevételi forrásod, mert megszűnt a munkahelyed, vagy nem fizet, és nagyon szeretnél ilyen formán jógázni, abban az esetben vedd fel velem a kapcsolatot.

Sándor Tünde

stúdióvezető