NMPT gyakorlati tanfolyam

2023. április 15-én újra indul egy hétvégi gyakorlati NMPT tanfolyam!

Az NMPT-ről és hatásairól bővebben itt olvashatsz:  https://szivarvanyjogastudio.hu/nmpt-tanfolyam/

Szeretnél végre te is energiahatékonyan létezni?
Itt az ideje, hogy elsajátítsd a helyes mozgásmintát, amit már gyerekkorodban megtanultál, csak mostanra az ülő életmódból adódóan elfelejtetted. 

Rád is igaz akár csak egy is az alábbiakból?

– neked vagy valamelyik felmenődnek volt már gerincsérve, és nem szeretnéd, ha kiújulna vagy megjelenne nálad is
– gerincbarát módon szeretnél sportolni
– idősebb korodban is fiatalosan szeretnél mozogni
– szeretnél elkerülni olyan tüneteket, mint a befagyott váll, tenisz- és golfkönyök
– nem szeretnél csípő- és térdízületi kopást
– elkerülnéd az előrehelyezett fejtartás következtében kialakuló fejfájást, illetve az állkapocs ízületi eredetű fülzúgást és szédülést
– javítanád a testtartásod, és megelőznéd a mozgásrendszer öregedésének tulajdonított fájdalmakat
– nem csak tüneti kezelésre vágysz, hanem lényeglátó, szigorúan kutatásokra épülő, modern és hosszú távon hatékony megoldást keresel

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Jelentkezz az NMPT tanfolyamra!

  • egy óra alatt megérted
  • négy alkalommal képzett instruktorral gyakorolsz
  • azonnal érezni fogod a hatását
  • pár hét/hónap alatt beépíted a mozgásmintádba, és ezzel megelőzöd a gerincproblémákat

Miről szól a tanfolyam?

Ezen a gyakorlati tanfolyamon megtanulod, hogyan kezeld otthon, és hogyan javítsd ki a rossz mozgásmintád, ami a derékfájásodat és a nyakfájásodat okozza. Végigvesszük azokat a célzott gyakorlatokat, amelyek segítenek átírni a helytelen mozgásmintádat. Megtanulod, hogyan kerüld el a későbbi degeneratív betegségeket, a gerincsérvet, a csípőprotézist.  Ezúttal 4 héten át gyakorlunk minden szerdán.

A módszert Bene Máté gerincspecialista, fizioterapeuta fejlesztette ki. Ez a 4 alkalom általában elég ahhoz, hogy összeálljanak a gyakorlatok, és otthon is biztonsággal gyakorolhass.

Mit ad neked ez a tanfolyam?

Ez a tanfolyam abban fog segíteni neked, hogy megérezd, hogyan működik a mozgásmintád helyesen. Megérted, hol terhelsz máshol, mint ahol kellene, milyen izmokat nem használsz, és mit terhelsz ezáltal túl.  Megérted, miért fáj ettől a derekad, a nyakad, vagy a csípőd, és megérzed, hogyan tudod kezelni, megszüntetni. Ha kitartó vagy, és otthon is gyakorolsz, akkor megszűnhetnek a fájdalmaid, és elkerülhetsz a későbbiekben egy esetleges csípőprotézist, gerincsérvet, vagy bármilyen más degeneratív elváltozást.

Kell-e ismételni?

Elvileg az NMPT biztonságos és precíz otthoni gyakorlásához és a minta rögzítéséhez elég egy tanfolyam is, ha rászánod magad, beleteszed a munkát, és megfelelő tudatossággal gyakorolsz minden nap.

A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az egyedüli gyakorlás otthon kevésbé megy. Sokan arról számolnak be, hogy nem szánják rá magukat, hamarabb feladják otthon, mint az órán, mert kényelmesek, vagy hogy jobban szeretnek csoportban gyakorolni. Így több tanfolyam elvégzése adhatja azt a magabiztosságot, amivel jobban rögzül a helyes minta. Ezért érdemes hosszabb távon gondolkodni, hiszen a mostani derékfájásod sem 4 hét alatt alakult ki. Emiatt az ismétlő tanfolyam árát jelentősen csökkentettem, hogy ezen se múlhasson az eredmény. Azután már csak rajtad múlik, hogy gyakorlod-e. Ha komolyan veszed, komoly javulásokat, eredményeket fogsz tapasztalni.

Helyszín: Szivárvány Jógastúdió

Székesfehérvár, Pozsonyi út 99/A  földszint

Bejelentkezés és információ: 30/288 14 94, szivarvanyjoga kukac gmail.com

Ár: 18.000 Ft (ismétlőknek 12.000 Ft)

Időpontok:

  • április 15. szombat  8:30-10:00
  • április 16. vasárnap 8:30-9:45
  • április 22. szombat (egyeztetés alatt)
  • április 23. vasárnap 8:30-9:30

A tanfolyamot tartja: Sándor Tünde RYT-500 Hatha jóga oktató, NMPT Instruktor, gerincterápiás jógaoktató, női jógaterápiás oktató, kismamajóga oktató,

Szeretettel várlak!