NMPT gyakorlati tanfolyam

A következő NMPT tanfolyam tervezett időpontja július 3-tól szerdánként 17.30-18.30-ig. 

Az NMPT-ről és hatásairól bővebben itt olvashatsz:  https://szivarvanyjogastudio.hu/nmpt-tanfolyam/

Van a felmenőid között olyan, aki műtöttek gerincsérvvel (akár a nyaki akár az ágyéki szakaszon), vagy csípőprotézissel? Ha igen, akkor nagy eséllyel te is hozod azt a mintát, ami ugyanoda vezethet. Ismerd fel, és tegyél ellene!

  • egy óra alatt megérted
  • négy alkalommal gyakorlod
  • és azonnal érezni fogod a hatását
  • pár hét/hónap alatt beépíted a mozgásmintádba, és ezzel megelőzöd a gerincproblémákat

Miről szól a tanfolyam?

Ezen a gyakorlati tanfolyamon megtanulod, hogyan kezeld otthon, és hogyan javítsd ki a rossz mozgásmintás, ami a derékfájásodat és a nyakfájásodat okozza. Végigvesszük azokat a célzott gyakorlatokat, amelyek segítenek átírni a helytelen mozgásmintádat. Megtanulod, hogyan kerüld el a későbbi degeneratív betegségeket, a gerincsérvet, a csípőprotézist.  Ezúttal 4 héten át gyakorlunk minden szerdán.

A módszert Bene Máté gerincspecialista, fizioterapeuta fejlesztette ki. Ez a 4 alkalom általában elég ahhoz, hogy összeálljanak a gyakorlatok, ugyanakkor ne teljen el túl sok idő két gyakorlás között.

Mit ad neked ez a tanfolyam?

Ez a tanfolyam abban fog segíteni neked, hogy megérezd, hogyan működik a mozgásmintád helyesen. Megérted, hol terhelsz máshol, mint ahol kellene, milyen izmokat nem használsz, és mit terhelsz ezáltal túl.  Megérted, miért fáj ettől a derekad, a nyakad, vagy a csípőd, és megérzed, hogyan tudod kezelni, megszüntetni. Ha kitartó vagy, és otthon is gyakorolsz, akkor megszűnhetnek a fájdalmaid, és elkerülhetsz a későbbiekben egy esetleges csípőprotézist, gerincsérvet, vagy bármilyen más degeneratív elváltozást.

Kell-e ismételni?

Elvileg az NMPT biztonságos és precíz otthoni gyakorlásához és a minta rögzítéséhez elég egy tanfolyam is, ha rászánod magad, beleteszed a munkát, és megfelelő tudatossággal gyakorolsz minden nap.

A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az egyedüli gyakorlás otthon kevésbé megy. Sokan arról számolnak be, hogy nem szánják rá magukat, hamarabb feladják otthon, mint az órán, mert kényelmesek, vagy hogy jobban szeretnek csoportban gyakorolni. Így több tanfolyam elvégzése adhatja azt a magabiztosságot, amivel jobban rögzül a helyes minta. Ezért érdemes hosszabb távon gondolkodni, hiszen a mostani derékfájásod sem 4 hét alatt alakult ki. Emiatt az ismétlő tanfolyam árát jelentősen csökkentettem, hogy ezen se múlhasson az eredmény. Azután már csak rajtad múlik, hogy gyakorlod-e. Ha komolyan veszed, komoly javulásokat, eredményeket fogsz tapasztalni.

Helyszín: Szivárvány Jógastúdió

Székesfehérvár, Pozsonyi út 99/A  földszint

Bejelentkezés és információ: 30/288 14 94, szivarvanyjoga@gmail.com

Ár: 12.000 Ft (ismétlőknek 8.000 Ft)

Időpontok:

  • július 3. szerda 17.30-18.45
  • július 10. szerda 17.30-18.45
  • július 17. szerda 17.30-18.30
  • július 24. szerda 17.30-18.30

A tanfolyamot tartja: Sándor Tünde RYT-500 Hatha jóga oktató, NMPT Instruktor, gerincterápiás jógaoktató, női jógaterápiás oktató, kismamajóga oktató,

Szeretettel várlak!