NMPT gyakorlati tanfolyam

A következő NMPT tanfolyam tervezett időpontja május 4-5, május 11-12.

Az NMPT-ről és hatásairól bővebben itt olvashatsz:  https://szivarvanyjogastudio.hu/nmpt-tanfolyam/

Miről szól a tanfolyam?

Ezen a gyakorlati tanfolyamon megtanulhatod, hogyan kezeld otthon, és hogyan javítsd ki a rossz mozgásmintás, ami a derékfájásodat és a nyakfájásodat okozza. Megtanulhatod, hogyan kerüld el a későbbi degeneratív betegségeket, a gerincsérvet, a csípőprotézist.  2 egymás utáni hétvégén gyakorlunk közösen, megadott módszer alapján. A módszert Bene Máté gerincspecialista, fizioterapeuta fejlesztette ki. Ez a 4 alkalom általában elég ahhoz, hogy összeálljanak a gyakorlatok, ugyanakkor ne teljen el túl sok idő két gyakorlás között. A hétvégi tanfolyam intenzívebb formában adja a tapasztalatokat, mivel ott az egymás utáni két nap alatt  még jobban rögzülnek az instrukciók.

Mit ad neked ez a tanfolyam?

Ez a tanfolyam abban fog segíteni neked, hogy megérezd, hogyan működik a mozgásmintád helyesen. Megérted, hol terhelsz máshol, mint ahol kellene, milyen izmokat nem használsz, és mit terhelsz ezáltal túl.  Megérted, miért fáj ettől a derekad, a nyakad, vagy a csípőd, és megérzed, hogyan tudod kezelni, megszüntetni. Ha kitartó vagy, és otthon is gyakorolsz, akkor megszűnhetnek a fájdalmaid, és elkerülhetsz a későbbiekben egy esetleges csípőprotézist, gerincsérvet, vagy bármilyen más degeneratív elváltozást.

Kell-e ismételni?

Elvileg az NMPT biztonságos és precíz otthoni gyakorlásához és a minta rögzítéséhez elég lehet egy tanfolyam is, ha rászánod magad, és megfelelő tudatossággal gyakorolsz minden nap.

A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az egyedüli gyakorlás otthon kevésbé megy. Sokan arról számolnak be, hogy nem szánják rá magukat, hamarabb feladják otthon, mint az órán, mert kényelmesek, vagy hogy jobban szeretnek csoportban gyakorolni. Így több tanfolyam elvégzése adhatja azt a magabiztosságot, amivel jobban rögzül a helyes minta. Ezért érdemes hosszabb távon gondolkodni, hiszen a mostani derékfájásod sem 4 hét alatt alakult ki. Emiatt az ismétlő tanfolyam árát jelentősen csökkentettem, hogy ezen se múlhasson az eredmény. Azután már csak rajtad múlik, hogy gyakorlod-e. Ha komolyan veszed, komoly javulásokat, eredményeket fogsz tapasztalni.

Helyszín: Szivárvány Jógastúdió

Székesfehérvár, Pozsonyi út 99/A  földszint

Bejelentkezés és információ: 30/288 14 94, szivarvanyjoga@gmail.com

Ár: 12.000 Ft (ismétlőknek 8.000 Ft)

Időpontok:

  • május 4. (szombat)  8.00-9.15
  • május 5. (vasárnap) 8.00-9.15
  • május 11.. (szombat) 8.00-9.00
  • május 12. (vasárnap) 8.00-9.00

A tanfolyamot tartja: Sándor Tünde RYT-500 Hatha jóga oktató, NMPT Instruktor, gerincterápiás jógaoktató, női jógaterápiás oktató, kismamajóga oktató,

Szeretettel várlak!