Meditációs tanfolyam

Bevezetés a relaxációba és a meditációba

4 alkalmas relaxációs/meditációs tanfolyam indul 2018. november 8-tól minden csütörtökön 17.30-18.30-ig Székesfehérváron a Szivárvány Jógastúdióban (Pozsonyi út 99/A)

Ha szeretnél kipróbálni többféle relaxációs és meditációs technikát, ne hagyd ki a lehetőséget!

  • Mi is pontosan a relaxáció?

A relaxáció elengedettséget jelent, egy teljesen ellazult állapotot. Ez egy felszabadult, minden kötöttségektől mentes állapot. A test fizikai ellazításával kialakul egy mentális ellazultság is, melynek során a gondolatok elcsendesednek. Ekkor nincs reakció a külső környezet dolgaira, nincsenek asszociációs folyamatok a saját gondolatainkra, csak a nyugalom van. Amennyiben sikerül az így begyakorolt ellazultságot belevinni a hétköznapi cselekedetekbe, akkor a feladatok a szükséges és elégséges erőfeszítéssel végezhetők el, így azok tökéletesek lesznek.

 

  • Mi a meditáció?

A meditációs állapot eléréséhez meditációs gyakorlatot végzünk. Itt is többféle technika létezik, nem mindegyik egyformán eredményes adott egyén számára. A meditációs állapot az az állapot, amikor az elmefolyamatok (gondolatok, érzelmek, érzések) elcsendesednek, lenyugszanak, amikor nincs semmi, csak a csendesség. Egy gondolatmentes, békés állapot. A csend megtapasztalása sok mindent ad, fokozódik a bölcsesség, javul a tisztánlátás, az ember helyesen látja a dolgokat, helyes döntéseket hoz, nem akar másmilyen lenni, mint aki.

  • Mit nyújt Neked  a tanfolyam?

Mivel sokféle ember és sokféle belső működés létezik, nem mindenkinek ugyanaz a technika fog eredményt hozni. Ezen a tanfolyamon lehetőséged lesz különböző relaxációs és meditációs technikák gyakorlására, a test megfelelő felkészítése után. Megtapasztalhatod a felszabadultság, kellemes ellazultság állapotát, amit később belevihetsz a hétköznapi cselekedeteidbe, így optimalizálva az energiabefektetést a különböző tevékenységeidbe.

  • Mi szükséges a tanfolyam elvégzéséhez?

Semmilyen „jógás” előképzettség nem szükséges, kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet, aki kicsit is szeretné hatékonyabban végezni a dolgát. Aki kicsit is szeretné csökkenteni a stresszt, a túlfokozott tempót az életében.

A 4 alkalmas tanfolyam ára: 8.500 Ft.

Időpontok: november 8-29-ig minden csütörtökön 17.30-18.30-ig 

Állj meg egy kicsit ebben a rohanó világban, és engedd meg magadnak az ellazulást!

Találkozunk a tanfolyamon!

Bejelentkezés és információ:

Sándor Tünde 30/288 14 94

szivarvanyjoga@gmail.com