Gerinctréning Mentorprogram

EGYÉNI MENTORÁLÁS GERINCPROBLÉMÁK KEZELÉSÉRE

 

MOZGÁSPROGRAM ÉRZELMI BLOKKOK ÉS LELKI TERHEK OLDÁSÁVAL

Ha nőként/anyaként nehezített pályáról indulsz, és gerincfájdalmakkal küzdesz, segítek megszabadulni a nyomasztó fizikai és lelki terhektől és az általuk okozott gerincfájdalmaktól. Segítek abban, hogy saját kezedbe vedd az egészségedet fizikai és mentális szinten egyaránt. Hogy testi-lelki egyensúlyban, fájdalmak és korlátok nélkül, felszabadultan éld a teendőkkel teli mindennapjaid.

Hogyan tudsz velem együtt dolgozni?

Előzetes időpontfoglalás telefonos konzultációra

Ha nő vagy, akkor napi szinten rengeteg teher nehezedik rád. Te menedzseled a család ügyeit, van mellette munkahelyed is, ahol helyt kell állnod, és te menedzseled a család érzéseit is, vagyis kiemelten terhelt helyzetben vagy. Nem kapod meg ezért sem az elismerést, sem a támogatást, ami miatt különböző lelki és végül testi fájdalmaid alakulnak ki, mert a tested nem bírja a fizikai igénybevételt. Ha nem kapod meg a lelki támogatást, miközben mindenkinek te vagy a lelki támasza, akkor egy idő után ezek az érzelmi terhek is testi tünetekben ütköznek ki. Valószínűleg már eleged van a különböző youtube tornákból, masszőrhöz járkálásból, ilyen-olyan kezelésekből és a gyógyszerekkel való fájdalomcsillapításból. Eleged van már a gerincfájdalmakból, és a túl sok feladat által okozott stresszből, állandó rohanásból és időhiányból.

Én pont ahhoz értek, hogy milyen mozgásmintával lehet elejét venni a gerincfájdalmaknak, valamint hogy a korlátozó és pusztító, testtartást rontó lelki terheket feltárjam. Hogy hogyan menedzseljük a lelki fájdalmakat, és ezeket hogyan vezessük vissza, hogyan szüntessük meg a testben lecsapódó lelki terhek okozta testi fájdalmakat is.

Értek a gerinc eredetű fájdalmak célzott gyakorlatokkal történő megszüntetéséhez, és ahhoz, hogy ezzel párhuzamosan hogyan lehet megszabadulni a minket terhelő negatív érzésektől és gondolatoktól, valamint hogyan lehet azokat pozitív érzésekké és gondolatokká formálni, így valóban energikusan és felszabadultan élem az életem.

Úgy döntöttem, hogy ezt a tudást ezután olyan nőkkel szeretném megosztani, akik szeretnének kitörni a testi és lelki fájdalmaik mókuskerekéből.

Holisztikus szemlélettel, átfogó módon testi-lelki szinten támogatom ezután őket, és megtanítom nekik, hogyan menedzseljék a saját feszültségüket, fájdalmaikat, terheiket mozgásformával és érzelmi blokkok oldásával az életük további részében. Nem csak átmenetileg, hanem mostantól olyan gyakorlati technikák lesznek a kezükben, amelyeket használva sokkal energikusabbak, hatékonyabbak és boldogabbak lesznek. A napjaik nagy részét kellemes érzésekkel fogják élni, nem pedig a fizikai és lelki terhek súlya alatt nyögve.

Miért pont őket támogatom?

Egyrészt, mert én is nő és anya vagyok, és tudom, mennyi teher hárul ránk a mai társadalomban. Nem csak a sok látható feladat (rendrakás, főzés, mosás, takarítás), ami a szintén dolgozó és fáradt apuka mellett nagyrészt az anyákra hárul, hanem mindaz a láthatatlan érzelmi munka, ami sokszor még megterhelőbb tud lenni. Mert a családban mindenki anyának panaszkodik, egy anya az, aki vigasztalja a gyerekét, ha bármi történik vele, ő az, aki meghallgatja a férj munkahelyi problémáit, a nagyszülők gondjait, ő az, aki az egész család érzelmi terhét viszi a hátán. De anyát ki hallgatja meg? Az ő boldogságával ki foglalkozik? Az ő feszültségét ki kezeli?

Hiszek abban, hogy nekünk anyáknak van a legnagyobb szükségünk a segítségre, a támogatásra, mert rajtunk múlik a gyerekek boldogsága, mi tudjuk megadni nekik azt az önbizalmat, támogatást, amitől önállóan gondolkozó, saját magukért felelősséget vállaló felnőtt lesz belőlük. De csak akkor, ha mi magunk is jól vagyunk.

Eddigi tudásom és tapasztalataim osztom meg veled, strukturáltan, rád szabva, hogy megszabadulj a téged sújtó fizikai és érzelmi terhektől. Egyszerre kezeljük a gerincfájdalmakat és az érzelmi terheket. Ismersz más ilyen lehetőséget?

Miért lesz ez sorsfordító számodra?
Mert javulni fog
 • a fizikai állapotod
 • az érzelmi állapotod
 • a saját magadhoz való viszonyulásod

Vagyis az egész életedre kihat anélkül, hogy komolyabb változásokat kellene tenned. Természetesen a gyakorlást nem úszod meg, de azért, hogy felszabadultabban, tehermentesebben és fájdalmak nélkül élj, mindenképpen megéri.

Ha érzelmileg terhelt vagy, és gerincproblémákkal küzdesz, az alább IDŐPONTFOGLALÁS gombra kattintva tudsz előzetesen időpontot foglalni egy ingyenes, kötetlen telefonos konzultációra. Az időpont foglalást követően kapsz egy kérdőívet, amit ki kell töltened ahhoz, hogy véglegessé váljon a jelentkezésed a konzultációra.

Kinek szól az EGYÉNI GERINCTRÉNING MENTORPROGRAM?

Elsősorban olyan nőknek, anyáknak, akik többnek gondolják magukat, mint csupán a fizikai testük.

Akik érzik, hogy egy fizikai tünet kialakulásához hozzájárulhatnak érzelmi megrázkódtatások, konfliktusok, okok.

Akik több szinten szeretnék menedzselni a problémáikat:

fizikai (testi) síkon:

 • gerincbántalmakkal küzdenek (hátfájás, nyakfájás, derékfájás), és szeretnének kevesebb fájdalommal élni
 • nem rövidtávú tünetkezeléssel akarnak hétről hétre túlélni, vagyis
 • nem akarnak egész életükben masszőrhöz, csontkovácshoz, manuálterapeutához járni
 • nem akarnak eljutni a műtétig

lelki (érzelmi) síkon:

 • sok minden miatt aggódnak, félnek, bosszankodnak, stresszelnek
 • önleértékelésben vannak, úgy érzik, hogy nem elég jó anyák, nők, feleségek
 • rengeteg érzelmi teher nehezedik rájuk, vagyis érzelmileg terheltek (akár évek, évtizedek óta)
 • negatív (értsd kellemetlen) érzéseik vannak, és főleg ezek határozzák meg a napjaikat (düh, harag, félelem, bosszankodás, féltékenység, önbizalomhiány és még rengeteg sok minden más)
 • sok-sok élethelyzet miatt konfliktusos állapotba kerülnek (rossz érzések törnek fel belőlük)
 • évek helyett hónapok (sőt hetek) alatt szeretnék radikálisan csökkenteni az érzelmi terheiket
 • sokkal felszabadultabban, nyugodtabban, energikusabban és nagyobb bőségben akarnak élni

tudatos (mentális) síkon:

 • elhiszik, hogy nem csak fizikai, de érzelmi szinten is kezelni kell a problémájukat, vagyis nem csak a struktúrát kell helyretenni, hanem az érzelmi konfliktusokat is oldani kell
 • elhiszik, hogy az érzelmi blokkokat csak érzelmi szinten lehet feloldani
 • nem akarják tovább cipelni, hanem fel akarják oldani a belső konfliktusaikat
 • hajlandóak időt, energiát fektetni önmaguk helyzetének a javításába
 • nem akarnak évekig coachhoz, pszichológushoz, kineziológushoz, vagy mai modern spirituális/ezoterikus mentorokhoz járni
 • készek arra, hogy megtanulják, hogyan kell jól használni az izmaikat, a testüket ülésben, állásban, járásban a testük harmonikus működéséért
 • önmaguk érzelmi blokkjainak oldását a saját kezükbe akarják venni a lelkük harmonikus működéséért (értsd itt: nyitottak arra, hogy megtanuljanak egy olyan módszert, amivel önmagukat tudják terápiázni, vagyis hosszú távon nem akarnak semmilyen mentorra szorulni, csak rövid távon, amíg elsajátítják a módszert)
 • évek helyett hónapok alatt akarják csökkenteni a mentális terheiket (nem vagyok elég jó anya/feleség, nem tudok mindenhol maximálisan teljesíteni, túl sok feladat hárul rám, mindent nekem kell megoldanom, mindenkinek meg kell felelnem, stb.)

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudnád javítani a közérzeted fizikai, érzelmi és mentális síkon egyaránt, hogy felszabadultabb, energikusabb életet élhess, jelentkezz be egy ingyenes konzultációra, és kiderül, hogy neked is tudok-e segíteni.

Előzetes időpontfoglalás telefonos konzultációra