Gerinces blog


  Mit tegyél meg azonnal, ha beáll a derekad, hogy gyógyszer nélkül percek alatt elmúljon a fájdalom? Mit tegyél meg utána, hogy ne kerülj vissza ebbe az állapotba?


 Ha azt gondolod, hogy egyértelműen az MRI leleteden kimutatott porckorong kiboltosulástól fáj a derekad, akkor a tudomány mai állása szerint 90% eséllyel tévedsz. Mik a valódi okok, amik tönkreteszik a gerinced?


 Mit tegyél, hogy ha gerincfájdalmak nehezítik az életed, ha a sok rád nehezedő feladattól fáradékony vagy, és csak gyógyszerrel vagy kávéval bírod végigcsinálni a napjaid?


 Ha a munkád során egész nap egy számítógép előtt ülsz, és nincs időd minden nap átmozgatnod magad a család és a sok teendő miatt, akkor figyelj, elmondom, mi a 8 legnagyobb probléma a sok üléssel, és hogyan tudsz változtatni, hogy megszüntesd az állandóan visszatérő gerincfájdalmaid.


 Hogyan ne érezz bűntudatot amiatt, ha kilopsz a napodból egy kis „énidőt” magadnak? Mit tegyél, hogy ne kelljen feláldoznod az életed teljes mértékben a családért, és a sok teher miatt ne kerülj bele folyton a gerincfájdalmak okozta negatív spirálba?


  Nem tudsz megszabadulni a gerincfájdalmaidtól, mert nincs időd eljárni mozogni? Van egy kevesek által ismert okfeltáró megoldás arra. hogy elfoglalt nőként is felszabadítsd magad a testi és lelki terhektől.
► Igen, te is képes vagy stabilan kijutni a nyak- és hátfájás okozta nyűgös állapotból. Akkor is, hogy ha már próbálgattál különböző tornákat, esetleg megvettél egy nyakpárnát, ami gyors javulást ígért, de mégsem múlt el teljesen a fájdalmad.