Emese

Bodor Emese Gyöngyvér Angyal terapeuta vagyok

Van egy pont, amikor szétfeszít belül minden. És akkor történik valami. Minden megváltozik. Munkahely, barátok, lakóhely, család, és az EMBER.

Én hoztam erre az életemre olyan nemes feladatot, amiért hálás vagyok. Nagyon sok tanulás van mögöttem. Oktatóktól is, de egy idő után az Angyal világ kezdett beavatni és tanítani. És évek alatt, ahogy Önmagamon sokat dolgoztam – lettem gyógyító. Minél többet segítek, annál több képességre emlékszem, amit valaha már elsajátítottam. Hogyan is működik ez nálam? Nehéz szavakban megfogalmazni. Mintha egy energia köteg , ami belőlem indul ki csatlakozik a kérdezőre és válaszok érkeznek. Ezek néha előző életekből vagy más síkról szólnak. Összefüggéseket keresve, hogy a jelenlegi probléma oka mikor keletkezett. A probléma lehet lelki vagy fizikai. Ha már fizikai szinten olyan sokáig nem foglalkozott az gyökér problémával valaki, hogy megbetegítette magát, hiába gyógyítom ki a betegségből,a lelkében tomboló energia újra megbetegíti a testét. Néha elég egy beszélgetés az adott problémára. Viszont akad sok olyan eset, amikor kúra szerű a kezelés.

Angyalokkal dolgozok együtt. Bármit látok előre, azt nem mondom. Mindenki élje meg, amit meg kell tapasztalnia. Harmadik személyről se mondok infókat. Mert az az Ő élete. Én abban segítek, hogy aki felkeres, és hajlandó tenni sokat a változásért, önszabotáló játszmákra rávilágítva megtanítom a tudatos elmével a tudatalattit arra, hogyan szabaduljon meg a hozott. berögzült, átvett visszatartó energiáktól. Ezek a változások néha nem esnek jól. Főleg a szembesítés, ahogy eddig működött az illető.

Megkérek mindenkit, akkor keressen meg, ha belül érzi, hogy én tudok segíteni az Ő problémájára. Vagyis megoldandó feladatára