Ágnes

2014-ben szereztem meg a sportedzői (aerobic) képesítést. Utána következtek a továbbképzések: Pilates intruktor, preventív gerinctréning (SpinalDance) Almásy Csilla Mozgásakadémiáján, Stretching + fascialazítás hengerrel, Core-stabilizáció. Legutóbb 3D-Dinamikus Jóga tanfolyamon vettem részt.

Azoknak ajánlom az órámat, akik úgy érzik, szeretnének a gerincükkel célzottan foglalkozni és szeretnék a jóga relaxációs hatását is élvezni. A dinamikus jóga órán hatha jóga pózokban dolgozunk a gerinctréning elemeivel téve az egyes ászanákat dinamikussá. Az óra jellege könnyed és áramló, mégis alaposan megdolgoztatja és átmozgatja az egész testet.Kiegészítő edzésnek is kiváló valamely sportág pl. spinning, futás, fitness edzés mellé.

Dinamikus jóga – ajánlás

Gerinc-Relax

Már egy ideje figyelem a változás természetét. Eddigi tapasztalataim során minden változás a fizikai síkon indul el. Az ember lánya belenéz a tükörbe és elégedetlen a külsejével. A nőiességét és önbizalmát a testsúlyának csökkentésével szeretné növelni. A férfiak a férfiasságukat a fizikai erejük növelésével gondolják kifejezésre juttatni vagy igyekeznek sok pénzt keresni, hogy jobb autót tudjanak venni.  Az igazi változás azonban belülről fakad. Az első lépés a legnehezebb, elfogadni magunkat úgy, ahogy vagyunk. Azért mozogjunk, mert jót akarunk magunknak és egészségesen szeretnénk élni nem pedig azért, mert másoknak akarunk megfelelni.

Nekem ebben segít a jóga: tudatosabbá váltam az engem körülvevő világra, és így jobban megismertem és megértettem, hogy mi zajlik bennem.